دیپ لبنه و زعتر
دیپ چیست و چرا به شدت محبوب است
دیپ، نوعی خوراکی غلیظ و خوشطعم است که برای مزهدار کردن و سرو در کنار انواع غذاها مانند ساندویچ، سیبزمینی سرخکرده، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفودها استفاده میشود؛ البته توجه داشته باشید که دیپ با سس تفاوت دارد؛ پایه اصلی دیپ معمولا از ترکیب موادی مانند شیر، خامه و پنیر تشکیل میشود و بیشتر بهعنوان یک مکمل یا پیشغذا سرو میگردد.
یکی از خوشمزهترین و جذابترین انواع دیپ، دیپ لبنه است؛ این دیپ از ترکیب زیتون با موادی همچون مغز گردو، دانههای انار و زعتر تهیه میشود و طعمی دلنشین و رنگی چشمنواز دارد؛ اگر بهدنبال پیشغذایی خاص و زیبا برای شب یلدا هستید، دیپ لبنه گزینهای ایدهآل و خوشطعم است.
مواد لازم برای ساخت دیپ لبنه یلدایی
- لبنه
- زیتون
- انواع مغزیجات (پسته، گردو یا هر آجیل دیگری)
- شاهی یا هر نوع سبز معطری که دوست دارید
- زعتر انار گردو یا زعتر پسته
- روغن زیتون
- کنجد
- دانههای انار
- پیازچه خرد شده
طرز تهیه دیپ مخصوص شب یلدا
همانطور که گفتم، دیپ یک خوراکی غلیظ خوشمزه است که به عنوان پیش غذا یا دسر میتوان استفاده کرد و حتی در کنار بقیه غذاها به عنوان طعم دهنده میتوان از آن استفاده کرد، اما دیپ شب یلدای زیتن یک دیپ خاص است که به واسطه ادویه زعتر تهیه شده و در ادامه به صورت کامل با طرز تهیه آن آشنا میشویم.
در گام اول باید لبنه تهیه کنید و برای مدت کوتاهی به آن استراحت دهید تا سایر مواد را آماده و با آن ترکیب کنید؛ در گام دوم باید زیتون، مغزیجات و سبزی معطر را به صورت کامل خرد کنید و با لبنه ترکیب کنید؛ در گام سوم از کنجد، روغن زیتون و زعتر برای طعم دهی بی نظیر به آن استفاده میکنید و در نهایت مقداری دانه انار و پیازچه خرد شده را به آن اضافه میکنید و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال قرار میدهید تا طعمها با هم آمیخته شوند.
جمع بندی
در نهایت باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که ترکیب برنده در این دیپ شب یلدا، زعتر و روغن زیتون است که هم میزان سلامت غذا رو به واسطه روغن زیتون افزایش میدهد و هم طعم بهشتی به دلیل وجود انواع زعتر به آن میدهد که شما برای خرید انواع زعتر میتوانید به صفحات این محصول از طریق کلیک روی عبارت زعتر انار گردو و زعتر پسته مراجعه کنید.